COMPLETE d-eat

Tudi vi včasih preskočite obroke ali si privoščite nezdrav prigrizek? Se nato borite s svojo težo? Prepogosto posežete po neželeni hrani? Se sprašujete, ali je vaša prehrana dovolj uravnotežena? COMPLETE d-eat je uravnotežen, fleksibilen, kompakten obrok, ki telo oskrbi z vsemi bistvenimi hranili in je naraven, ter ima le 200 kcal. Idealna izbira za dni, ko se zaradi sodobnega načina življenja, ne moremo vsakodnevno sukati po kuhanji. Za ta veganski easy-to-go obrok potrebujete le vodo in RINGANA shaker, ki ga prejmete ob prvem naročilu.

 

Opis

D-eat polnovredni veganski dnevni napitek je idealna kombinacija rastlinskih beljakovin iz polnozrnatega riža, lanenih semen, sončničnih semen in graha z idealnim aminokislinskim profilom in optimalno biološko uporabnostjo. Omega-3 maščobne kisline iz mikroalg, laneno olje in omega-6 maščobne kisline iz olja trpotca ustvarjajo popoln profil maščobnih kislin. Ogljikovi hidrati iz riža ter semena guarja in citrusna vlakna vam pomagajo reševati vsakdanje življenjske izzive. Širok spekter vitaminov in mineralov iz naravnih virov telesu zagotavlja vsa pomembna mikrohranila, ki jih dnevno potrebuje.

Kako pripravite ta veganski easy-to-go obrok?

Enkrat do dvakrat na dan zmešate vsebino vrečke s 300 ml navadne vode ( najbolje z izvirsko vodo) in popijete. Priporočam uporabo RINGANA steklenega shakerja.

Več idej za pripravo:

 1. COMPLETE d-eat s črno kavo ( 205 kcal)

Ideja za ljubitelje kave! Ta recept bo navdušil vse kofetarske odvisnike. Preprosto, hitro za pripravo, vegansko, ima malo kalorij in je uravnotežen nadomestek obroka. Odlična izbira, če v pisarni nimate veliko časa za kosilo, a želite ohraniti uravnoteženo prehrano ali če želite shujšati na zdrav način.

Sestavine:

Priprava:

Stresite vsebino vrečke COMPLETE d-eat v RINGANA Glass Shaker,

dodajte vodo in kavo, dobro pretresite in uživajte!

Po želji lahko dodate malo spenjenega rastilnskega mleka.

 

2. COMPLETE d-eat ginger smoothie (213 kcal)

Sestavine:

1 vrečka COMPLETE d-eat

250 ml mandljevega jogurta

50 ml sveže stisnjenega pomarančnega soka

1 čajna žlička sveže naribanega ingverja

Priprava:

Vse sestavine dajte v  RINGANA Glass Shaker

Dobro pretresite in uživajte doma ali na poti!

 

3.Caribbean feeling (247 kcal)

Pravi dopustniški okus! S tem receptom lahko preprosto pripeljete Karibe v svoj dom – brez leta na dolge razdalje in z malo kalorijami. Ta COMPLETE d-eat recept je popoln uravnotežen obrok za vse, ki imajo radi kokos in vedno znova sanjarijo o poležavanju na karibski plaži.

Sestavine:

1 vrečka COMPLETE d-eat

50 ml vode

250 ml kokosove vode

15 g kokosovega jogurta

Priprava

Vse sestavine dajte v  RINGANA Glass Shaker.

Dobro pretresite in uživajte svoje karibske sanje 😊

 

4. COMPLETE d-eat juhica

Vsebino vrečke vmešate v svež paradižnikov sok, dodate ščepec kurkume, popra, nekaj kapljic kvalitetnega hladno stisnjenega oljčnega olja, po želji posolite in pojeste kot hladno ali toplo juhico.

 

V škatli je 14 dnevnih napitkov  x 50 gr

Nagrajen izdelek label codecheck

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X