CAPS d-gest

Težki obroki in alkohol lahko pritiskajo na celoten sistem prebave in razstrupljanja, tako da  morajo zlasti jetra in žolčnik še dodatno trdo delati.                                                                              V CAPS d-gest so združeni posebni rastlinski izvlečki, ki našim “svetovnim prvakom v čiščenju” pomagajo s spodbujanjem pridelave prebavnih sokov, ki lažje predelajo zaužito hrano.

Nagrajen izdelek.

Opis

Težki obroki in alkohol lahko pritiskajo na naš celotni prebavni in razstrupljevalni sistem. RINGANA je s CAPS d-gest združila posebne rastlinske ekstrakte, ki pomagajo našemu prebavnemu sistemu.

Poseben kompleks prebavnih encimov razgrajuje maščobe, laktozo, ogljikove hidrate, beljakovine in vlaknine. Ekstrakt listov artičoke pomaga povečati dobro počutje v prebavnem traktu in tako zmanjšata  napihnjenost in vetrove. Fosfolipid mlečnega dušnika s silbinom ščiti jetra in mu pomaga pri opravljanju funkcije razstrupljanja. Tako izvleček listov artičoke kot fosfolipid mlečnega dušnika spodbujata naravno proizvodnjo žolča. Cink z visoko biorazpoložljivostjo deluje s holinom in tako spodbuja čiščenje jeter z naravno presnovo maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin.

PRIPOROČENA UPORABA

3 kapsule dnevno, najbolje med obroki z malo vode (negazirane).

90 kapsul v  embalaži iz okolju prijazne pločevinke.

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme preseči. Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek je namenjen odraslim in ga je treba hraniti izven dosega majhnih otrok.

RINGANA CAPS ni zdravilo in ni namenjeno nadomeščanju posvetovanja z zdravnikom. RINGANA CAPS niso namenjena zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete predpisana zdravila, imate zdravstvene težave ali dojite ali ste noseči, se pred jemanjem RINGANA CAPS posvetujte s svojim zdravnikom.

Laktozna intoleranca se pojavlja v različnih oblikah. Take osebe bi morale poiskati nasvet prehranskega strokovnjaka o delovanju vsebovanih sestavin.

label codecheck

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X