Caps Fem

Adijo menstrualne težave in vročinski oblivi v menopavzi!  Adijo nihanja v razpoloženju! CAPS fem za lajšanje ženskih težav dostavijo dragocene rastlinske snovi, ki telesu povrnejo ravnovesje v vsaki  življenjski fazi in pomagajo ublažiti značilne simptome.

Nagrajen izdelek.

Opis

Zaradi hormonskih sprememb mnogo žensk trpi zaradi utrujenosti, napetosti, vročinskih oblivov in sprememb razpoloženja. CAPS fem dostavijo dragocene rastlinske snovi, ki telesu povrnejo ravnovesje v vsaki fazi življenja.

Izvleček korenine Shatavari je pravi vsestranski talent. Po eni strani pomaga pri uravnavanju menstrualnega cikla, po drugi strani pa krepi naše počutje med menopavzo.
Laneni ekstrakt pomaga uravnotežiti raven estrogena.
Izvleček hmelja lahko lajša značilne simptome menopavze, kot so vročinski oblivi in znojenje.
Vitamin D iz gob v prahu pospešuje delovanje kosti in mišic.

PRIPOROČENA UPORABA

Dnevni odmerek so 3 kapsule,  najbolje jih je jemati med obroki z malo vode (negazirane).

90 kapsul v embalaži iz okolju prijazne pločevinke.

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme preseči. Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek je namenjen odraslim in ga je treba hraniti izven dosega majhnih otrok.

RINGANA CAPS ni zdravilo in ni namenjeno nadomeščanju posvetovanja z zdravnikom. RINGANA CAPS niso namenjena zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete predpisana zdravila, imate zdravstvene težave ali dojite ali ste noseči, se pred jemanjem RINGANA CAPS posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek je suh in ga ne smete shranjevati nad 25 ° C. CAPS se ne sme posredovati drugim. Zaradi posebnih lastnosti nekaterih sestavin lahko pride do razbarvanja RINGANA CAPS.

label codecheck

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X