CAPS moodoo

Naravne sestavine v CAPS moodoo se borijo proti utrujenosti in izčrpanosti ter pripomorejo k večji umirjenosti. Izvleček korenine ashwagandha spodbuja fizično in duševno relaksacijo ter vam pomaga najti mir. Idealno za boljše obvladovanje nihanj v razpoloženju.

Nagrajen izdelek.

Opis

Slabo razpoloženje ni samo neprijetno, ampak pogosto vpliva tudi na našo delovno uspešnost, fizično pripravljenost in odnose z drugimi ljudmi.

Vitamini B1, B6, B12, folna kislina in niacin, ki jih vsebujejo ajdovi kalčki v prahu, pomagajo ohranjati normalno delovanje duševnega in živčnega sistema, tudi v stresnih situacijah. Inteligentna kombinacija niacina in riboflavina iz ajdovih kalčkov v prahu preprečuje izčrpanost in utrujenost. Kalcij iz alge v prahu uravnava delovanje živcev in pomaga pri prenosu signala med živčnimi celicami. Izvleček iz korenine ashwagandha (znan tudi kot indijski ginseng) spodbuja telesne in duševne sprostitvene procese ter nam pomaga, da se umirimo.

PRIPOROČILO ZA UPORABO

6 kapsul na dan, najbolje med obroki z malo vode (negazirane).

90 kapsul v embalaži iz okolju prijazne pločevinke.

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme preseči. Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek je namenjen odraslim in ga je treba hraniti izven dosega majhnih otrok.

RINGANA CAPS ni zdravilo in ni namenjeno nadomeščanju posvetovanja z zdravnikom. Niso namenjena zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete predpisana zdravila, imate zdravstvene težave ali dojite ali ste noseči, se pred jemanjem RINGANA CAPS posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek je suh in ga ne smete shranjevati nad 25 ° C. CAPS se ne sme posredovati drugim. Zaradi posebnih lastnosti nekaterih sestavin lahko pride do razbarvanja RINGANA CAPS.

label codecheck

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X