CAPS protect

Onesnažen zrak, sončno sevanje, cigaretni dim in modra svetloba računalniških ali pametnih zaslonov predstavljajo dnevno nevarnost našemu organizmu.                                                                  Skrbno izbrane sekundarne rastlinske snovi delujejo kot “notranji ščit”. in nas branijo pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Nagrajen izdelek.

Opis

CAPS protect so resnični multi talenti, ko gre za zaščito od znotraj pred zunanjimi vplivi okolja, kot so onesnažen zrak, sončno sevanje, cigaretni dim in modra svetloba računalniških ali pametnih zaslonov. Delujejo kot notranja očala.

Baker z “učinkom proti modri svetlobi” pomaga celicam, da se zaščitijo pred oksidativnim stresom. L-tirozin deluje z bakrom za zagon proizvodnje melanina in s pomočjo flavonov, antocianinov in hidroksicinaminskih kislin in zagotavlja enakomeren ten kože. Astaksantin iz ekstrakta alge Haematococcus pluvialis, skupaj z luteinom in zeaksantinom iz ekstrakta ognjiča ščitijo pred “digitalnim staranjem” in pomagajo izboljšati kožo.

PRIPOROČILA ZA UPORABO

3 kapsule dnevno, najbolje med obroki z malo vode (negazirana).

90 kapsul v  embalaži iz okolju prijazne pločevinke.

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme preseči. Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek je namenjen odraslim in ga je treba hraniti izven dosega majhnih otrok.

RINGANA CAPS ni zdravilo in ni namenjeno nadomeščanju posvetovanja z zdravnikom. Niso namenjena zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete predpisana zdravila, imate zdravstvene težave ali dojite ali ste noseči, se pred jemanjem RINGANA CAPS posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek je suh in ga ne smete shranjevati nad 25 ° C. CAPS se ne sme posredovati drugim. Zaradi posebnih lastnosti nekaterih sestavin lahko pride do razbarvanja RINGANA CAPS.

label codecheck

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X