CAPS pump

Za kardiovaskularni sistem.                                                                                                                            Da bi ohranili fizično vitalnost in ohranili dobro počutje, je treba srce oskrbeti s hranili.        CAPS pump podpira naš “motor življenja” z inteligentno antioksidantno mešanico vitaminov in mineralov.

Nagrajen izdelek.

Opis

Srce ni samo osnova za vse vitalne telesne funkcije, ampak je tudi naš najboljši detektor stresa.        Da bi ohranili fizično vitalnost in dobro počutje, je treba srce oskrbeti tudi s hranili. CAPS pump podpira naš “motor življenja” z inteligentno antioksidantno mešanico vitaminov in mineralov.

Vitamin C iz praška sadnega soka acerola podpira tvorbo kolagena in pozitivno vpliva tudi na delovanje krvnih žil. Kalcij iz alg v prahu pomaga pri strjevanju krvi in normalnem delovanju mišic, tako prispeva tudi k normalnemu delovanju srčne mišice. Zahvaljujoč antioksidativnim lastnostim izvlečka grozdnih semen z OPC prispeva k zdravju krvnega obtoka, ohranja krvne žile zdrave in pomaga pri delovanje krvnih kapilar.

PRIPOROČILO ZA UPORABO

3 kapsule dnevno, najbolje med obroki z malo vode (negazirane).

90 kapsul v embalaži iz okolju prijazne pločevinke.

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme preseči. Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek je namenjen odraslim in ga je treba hraniti izven dosega majhnih otrok.

RINGANA CAPS ni zdravilo in ni namenjeno nadomeščanju posvetovanja z zdravnikom.               Niso namenjena zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete predpisana zdravila, imate zdravstvene težave ali dojite ali ste noseči, se pred jemanjem RINGANA CAPS posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek je suh in ga ne smete shranjevati nad 25 ° C. CAPS se ne sme posredovati drugim. Zaradi posebnih lastnosti nekaterih sestavin lahko pride do razbarvanja RINGANA CAPS.

label codecheck

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X