CAPS mascu

Posebej za moške.

RINGANA je s CAPS mascu razvila prehransko dopolnilo, posebej za potrebe moških.                Krepi zdravje prostate in ohranja reproduktivno funkcijo.

Nagrajen izdelek.

Opis

Z naraščajočo starostjo se moško telo vedno bolj sooča z vplivi, ki lahko negativno vplivajo na raven prostate in maščobe v krvi. RINGANA je z masko CAPS razvila prehransko dopolnilo, posebej za moške potrebe.

Izvleček palmete in laneni ekstrakt spodbujata zdravje prostate. Izvleček buče s fenusidom pomaga telesu pri naravni presnovi maščob in prispeva k zdravi ravni krvnega sladkorja in glukoze. Izvleček palmete tudi pozitivno vpliva na zdravje moških, ohranja njihovo reproduktivno funkcijo in spodbuja naravno rast las.

PRIPOROČILO ZA UPORABO

3 kapsule dnevno, najbolje  med obroki z malo vode (negazirane).

90 kapsul v embalaži iz okolju prijazne pločevinke.

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme preseči. Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek je namenjen odraslim in ga je treba hraniti izven dosega majhnih otrok.

RINGANA CAPS ni zdravilo in ni namenjeno nadomeščanju posvetovanja z zdravnikom. Niso namenjena zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete predpisana zdravila, imate zdravstvene težave ali dojite ali ste noseči, se pred jemanjem RINGANA CAPS posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek je suh in ga ne smete shranjevati nad 25 ° C. CAPS se ne sme posredovati drugim. Zaradi posebnih lastnosti nekaterih sestavin lahko pride do razbarvanja RINGANA CAPS.

label codecheck

 

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X