RINGANA PACK antiox

ANTIOX  je prehranski dodatek, ki prisega na naravno moč kurkume, ki je idealna vsestranska zaščita za telo, ki krepi naravni program samoobrambe. Po domače ga imenujemo tudi skleda sadja in  je mešanica dragocenih vitaminov, mineralov, hranilnih snovi in sekundarnih rastlinskih snovi, ki so združene v priročne vrečke, ki so lahke, vsebina ostane sveža dolgo časa in vedno boste dobili točno pravo dozo.

Nagrajen proizvod.

Opis

Vsakodnevni izzivi, kot so stres, slaba prehrana ali pomanjkanje spanja, lahko povzročijo, da se naravne obrambe našega telesa izničijo. PACK antioks z vodotopnimi in v maščobi topnimi antioksidanti podpira telesno obrambo in ščiti celice pred prostimi radikali.

OPC, resveratrol in antocianini iz ekstrakta rdečega grozdnega semena in cink iz ajde pomagajo izboljšati antioksidativno stanje celic in tkiv. Vitamin B6 in B12 iz ajdovih kalčkov v prahu in vitamin C iz sadnega praška acerola prispevata k delovanju imunskega sistema. Vsebuje tudi vitamin K2 in vitamin D2 in folno kislino.Izvleček kurkume podpira jetra, pljuča, srce in imunski sistem.

Vsebino ene vrečke razredčite z vodo po okusu in pijte enkrat na dan, kadarkoli v dnevu. Za najboljše rezultate uporabite RINGANA šejker.
Ni namenjeno otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

V škatli je 26 vrečk.

 

Opozorilo:
RINGANA PACKS niso zdravila in ne smejo nadomestiti zdravniško posvetovanje. Niso namenjeni zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete zdravila po nasvetu zdravnika, imate zdravstvene težave ali ste noseči, se pred jemanjem posvetujte s svojim zdravnikom. Če imate alergijo na hrano ali intoleranco, upoštevajte seznam sestavin izdelka. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav življenjski slog. Izdelek je treba hraniti na suhem, pri temperaturi do 25 ° C in izven dosega majhnih otrok.
Vrečk se ne sme posamezno posredovati tretjim osebam.

label codecheck

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X