RINGANA Šport push

RINGANA ŠPORT push z naravnim kofeinom in magnezijem je osnovni spremljevalec pred športom. Edinstvena formulacija v celoti mobilizira rezerve energije, brez kalorij in podpira telesno vitalnost ter kognitivne in duševne zmogljivosti, spodbuja mikrocirkulacijo krvi, hkrati pa ščiti organizem pred prostimi radikali.

Pri vsaki  seriji se preverja prisotnost nedovoljenih poživil, anaboličnih steroidov in spodbujevalcev v  vodilnih laboratorijih za analizo prehranskih dopolnil.

Nagrajen izdelek.

 

Opis

Prehransko dopolnilo, ki aktivira energijske zaloge, s čimer poskrbi za motivacijo ter zaščito telesa pred prostimi radikali, ki intenzivneje nastajajo med športno aktivnostjo.

Magnezij iz magnezijevega citrata pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost ter ima pomembno vlogo pri energijski presnovi. Naravni OPC iz izvlečka grozdnih semen podpira delovanje celic in ščiti pred prostimi radikali, ki se povečajo, ko so naša telesa pod pritiskom. Izvleček borovega lubja Pycnogenol spodbuja mikrocirkulacijo s povečanjem prepustnosti kapilar, hkrati pa ščiti tudi krvne žile. Kalij iz kalijevega citrata vzdržuje pomembne mišične funkcije, kot je krčenje mišic in pomaga živčnemu sistemu pri prenosu signalov.

Dnevni odmerek: do 6 kapsul eno uro pred vadbo z malo tekočine. Vsebuje kofein (200 mg kofeina / dnevni odmerek) in L-karnitin tartrat.

90 kapsul

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme prekoračiti. Prehranska dopolnila se ne smejo uporabljati kot nadomestek raznolike in uravnotežene prehrane in zdrav življenjski slog. Izdelek je namenjen odraslim in ga je treba hraniti izven dosega majhnih otrok.

RINGANA kapsule push ni zdravilo in ni namenjeno nadomeščanju posvetovanja z zdravnikom. RINGANA kapsule niso namenjeno zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete predpisana zdravila ali imate zdravstvene težave ali dojite ali ste noseči, se pred jemanjem zdravila RINGANA CAPS posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek ne smete shranjevati nad 25 ° C. CAPS se ne sme posredovati drugim. Zaradi posebnih lastnosti nekaterih sestavin lahko pride do razbarvanja.                                                                      Embalaža je iz okolju prijazne pločevinke.

To prehransko dopolnilo ni primerno za nosečnice in otroke.

90 kapsul

label codechecklabel kölner liste

 

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X