RINGANA isi

RINGANAisi_ _ veganski napitek za pomirjanje in sprostitev ter boljše obvladanje stresa na povsem naraven način. Za miren in globok spanec. Za učinkovit boj s stresom s pametno močjo narave in holistično izbranimi sestavinami najboljše kvalitete.

Brez kemije, brez dodanih arom in ojačevalcev okusa. ali konzervansov. Prijazno do nas, narave in okolja.

 

Opis

Stres je postal naša stalna spremljevalka. Na delovnem mestu in v zasebnem življenju. Hodimo z enega sestanka na drugega, poberemo otroke iz šole in morda vmes opravimo tudi domača opravila. Nenehno smo utrujeni in tudi ponoči slabo spimo. RINGANA je našla odgovor na to težavo začaranega kroga.        Prehransko dopolnilo z vitaminom C iz sadja acerola, aminokisline L-triptofan in sekundarnih rastlinskih snovi. Izvleček korenine Ashwagandha pomaga telesu, da se bolje spoprijema s stresom. Izvleček cvetja pasijonke in izvleček limonine mešanice pomagata globokemu sproščanju in telesu privoščita potreben počitek in optimalno sprostitev. Izvleček cvetov hmelja nežno pomirja in nam pomaga, da se izklopimo. Ekstrakt višnje vsebuje naravni melatonin, ki uravnava cikel spanja in budnosti. Druge izbrane snovi so še ekstrakt zelenega ovsa, sok aronije, izvleček listov rooibosa.

PRIPOROČILO ZA ZAUŽITJE

Dnevni odmerek : 1 steklenička RINGANAisi_ _ na dan v do 150 ml vode.

Pred uporabo dobro pretresite.

NAMIG: RINGANAisi_ _ lahko pripravite s hladno ali vročo vodo

Vsebina: 12 stekleničk/30ml

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme preseči. Prehranska dopolnila niso nadomestek  za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Izdelek hranite izven dosega majhnih otrok.

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X