CAPS beauty & hair

Za čvrsto kožo in sijoče lase ter zdrave nohte, kar vse so znaki zdravja in mladosti. Naravne vitalne snovi, ki so v izdelku, od znotraj pomagajo krepiti kožo, vezivno tkivo, nohte in lase, ki jih lahko poškodujejo okoljski vplivi, stres in nezdrav življenjski slog.

Nagrajen izdelek.

Opis

Naravne vitalne snovi, ki od znotraj pomagajo krepiti kožo, vezivno tkivo, nohte in lase, ki jih lahko poškodujejo okoljski vplivi, stres in nezdrav življenjski slog.

SOD iz melon zmanjšuje znake celulita in kožnih nečistoč ter izboljšuje polt. Hialuronska kislina spodbuja lepo, enakomerno tonirano kožo. Izvleček palmete podpira naravno rast las. Mangan in baker prispevata k nastanku vezivnega tkiva. Cink spodbuja zdravo strukturo kože, las in nohtov.
Baker pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom.

PRIPOROČILO ZA UPORABO

3 kapsule dnevno, najbolje med obroki z malo vode (negazirane).

90 kapsul v embalaži iz okolju prijazne pločevinke.

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme preseči. Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek je namenjen odraslim in ga je treba hraniti izven dosega majhnih otrok.

RINGANA CAPS ni zdravilo in ni namenjeno nadomeščanju posvetovanja z zdravnikom.  Ni namenjeno zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete predpisana zdravila, imate zdravstvene težave ali dojite ali ste noseči, se pred jemanjem RINGANA CAPS posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek  ne smete shranjevati nad 25 ° C. CAPS se ne sme posredovati drugim. Zaradi posebnih lastnosti nekaterih sestavin lahko pride do razbarvanja RINGANA CAPS.

 

label codecheck

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X