RINGANA Šport push trial pakiranje

RINGANA ŠPORT push z naravnim kofeinom in magnezijem je osnovni spremljevalec pred športom. Edinstvena formulacija v celoti mobilizira rezerve energije, brez kalorij in podpira telesno vitalnost ter kognitivne in duševne zmogljivosti, spodbuja mikrocirkulacijo krvi, hkrati pa ščiti organizem pred prostimi radikali.

Zdaj tudi v poskusnem trial pakiranju.

Pri vsaki  seriji se preverja prisotnost nedovoljenih poživil, anaboličnih steroidov in spodbujevalcev v  vodilnih laboratorijih za analizo prehranskih dopolnil.

Opis

Prehransko dopolnilo, ki aktivira energijske zaloge, s čimer poskrbi za motivacijo ter zaščito telesa pred prostimi radikali, ki intenzivneje nastajajo med športno aktivnostjo.

Magnezij iz magnezijevega citrata pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost ter ima pomembno vlogo pri energijski presnovi. Naravni OPC iz izvlečka grozdnih semen podpira delovanje celic in ščiti pred prostimi radikali, ki se povečajo, ko so naša telesa pod pritiskom. Izvleček borovega lubja Pycnogenol spodbuja mikrocirkulacijo s povečanjem prepustnosti kapilar, hkrati pa ščiti tudi krvne žile. Kalij iz kalijevega citrata vzdržuje pomembne mišične funkcije, kot je krčenje mišic in pomaga živčnemu sistemu pri prenosu signalov.

6 kapsul

 

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X