CAPS BEYOND omega

NOV IZDELEK!

BEYOND  omega prinaša omega-3 maščobne kisline, maščobno topne vitamine ter sekundarne rastlinske snovi vrhunske kakovosti v novi revolucionarni formuli. Zadnja prehranska poročila kažejo, da, zaradi sodobnih prehranskih navad, zaužijemo bistveno nižje vrednosti  teh sestavin kot je optimalno za naše telo in to v vseh starostnih skupinah. Veganske omega kapsule so torej vrhunski dnevni spremljevalec zdravega načina življenja, zato bi jih moralo imeti vsako gospodinjstvo.

Opis

EPA in DHA sta omega-3 nenasičeni maščobni kislini rastlinskega izvora – pridobljene iz mikroalge- in pomagata ohranjati zdravje možganov, srca in vida od znotraj. DHA pomaga ohranjati delovanje možganov in vida. V maščobi topni vitamin D3 iz ekstrakta lišaja, ima ključno vlogo pri neverjetnem številu telesnih procesov in zagotavlja celo leto oskrbo s tem sončnim vitaminom. Izvleček borovnice vsebuje antocianin in podpira vid od znotraj, izboljšuje našo sposobnost vida ponoči in pri slabih svetlobnih pogojih. Sekundarne rastlinske snovi likopen, astaksantin, lutein in zeaksantin skupaj z vitaminom E pa so antioksidanti in ščitijo pred prostimi radikali. Vsebuje še vitamin K2, astaxantin, izvleček paradižnika in tagete (žametnice).

PRIPOROČILO ZA ZAUŽITJE

Dnevni odmerek : 3 kapsule, za optimalni učinek  zaužijte pri obroku z malo negazirane vode

Vsebina: 60 kapsul ( 20 dnevnih odmerkov) v  embalaži iz okolju prijaznega kositra

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme preseči. Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek je namenjen odraslim in ga je treba hraniti izven dosega majhnih otrok.

RINGANA CAPS ni zdravilo in ni namenjeno nadomeščanju posvetovanja z zdravnikom. Niso namenjena zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete predpisana zdravila, imate zdravstvene težave ali dojite ali ste noseči, se pred jemanjem RINGANA CAPS posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek je suh in ga ne smete shranjevati nad 25 ° C. CAPS se ne sme posredovati drugim. Zaradi posebnih lastnosti nekaterih sestavin lahko pride do razbarvanja RINGANA CAPS.

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X