CAPS immu

Sodoben življenjski slog pogosto predstavlja izziv za  imunsko obrambo telesa. Stres v poklicu in zasebnem življenju ter neuravnotežena prehrana lahko oslabi imunski sistem, ki varuje naše zdravje. Izbrani vitamini in zeliščne gobe v CAPS immu krepijo delovanje imunskega sistema.

Nagrajen izdelek.

Opis

Izbrani vitamini in zeliščne gobe v CAPS immu izboljšajo delovanje obrambnih mehanizmov in imunski sistem tudi nekoliko dvignejo.

Zaradi svojih koristnih lastnosti je zeliščna goba Agaricus blazei pogosto znana tudi kot “goba življenja”. Pospešuje telesno aktivnost imunskega sistema in vsebuje beta-glukan, ki pomaga telesu, da se zaščiti pred zunanjimi vplivi okolja.
Izvleček Guduchija in vitamin C iz češnje acerola sta zaščitna antioksidanta in dajeta našemu imunskemu sistemu učinkovito podporo.
Gobe reishi prispevajo k zdravi funkciji krvnega sistema in podpirajo naše naravne obrambe.

PRIPOROČILO ZA UPORABO

3 kapsule dnevno,  najbolje  med obroki z malo vode (negazirane).

90 kapsul v embalaži iz okolju prijazne pločevinke.

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme preseči. Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek je namenjen odraslim in ga je treba hraniti izven dosega majhnih otrok.

RINGANA CAPS ni zdravilo in ni namenjeno nadomeščanju posvetovanja z zdravnikom. Niso namenjena zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete predpisana zdravila, imate zdravstvene težave ali dojite ali ste noseči, se pred jemanjem RINGANA CAPS posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek je suh in ga ne smete shranjevati nad 25 ° C. CAPS se ne sme posredovati drugim. Zaradi posebnih lastnosti nekaterih sestavin lahko pride do razbarvanja RINGANA CAPS.

label codecheck

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X