Šport proteini

RINGANA SPORT  PROTEIN je veganski beljakovinski šejk z naravnimi sestavinami in brez umetnih arom, sladil ali sintetičnih dodatkov.  Združuje različne rastlinske beljakovine, s čimer dosega idealno biološko vrednost za njihovo dolgotrajno preskrbo. Vsebuje vse aminokisline, vključno z BCAA, ki podpira vzdrževanje mišične mase. Napitek je idealna podpora pred športnimi napori kot tudi za oblikovanje postave in regeneracijo.

Vsebina : 14 vrečk

V vsaki seriji je opravljena naključna analiza za testiranje prisotnosti anaboličnih steroidov in poživil.

Opis

RINGANA Sport protein kremni napitek  je veganska beljakovinska mešanica z odlično biološko uporabnostjo iz sončničnih semen, polnozrnatega riža, bučnih semen, lanenih semen in graha. Vsebuje vse aminokisline, vključno z BCAA, ki podpira vzdrževanje in povečanje mišične mase. Vitamin D2 iz gob prispeva k ohranjanju mišične funkcije.  Riboflavin, biotin ter vitamina B6 in B12 iz kvinojega semena v prahu igrajo pomembno vlogo pri energijski presnovi. Magnezij iz sončničnih semen spodbuja optimalno delovanje mišic in sintezo beljakovin. Železo pomaga zmanjšati utrujenost. Druge izbrane snovi: Bacillus coagulans, kokosovo mleko v prahu in hesperidin iz ekstrakta pomaranče.

Sport protein napitek je pakiran v majhne vrečke, ki so lahke in praktične za uporabo, zato je napitek odličen spremljevalec v vsakem športnem nahrbtniku.

Navodilo za uporabo:

Vsebino vrečke dobro zmešajte s 300 ml  vode – priporočam Ringana stekleni šejker – in napitek popijte v roku pol ure po športni aktivnosti.

Vsebina škatle:

14 vrečk po 44 gr

label codechecklabel kölner liste

NI TESTIRANO NA ŽIVALIH.

NARAVNO, UPORABLJENA VISOKA TEHNOLOGIJA.

SVEŽE PRIPRAVLJENO.

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X