RINGANA PACK cleansing

PACK cleansing s svežimi vlakninami in kalcijem spodbuja zdravo črevesno aktivnost in uravnava prebavo na naraven način. Odpravlja neprijetno napihnjenost.

Pakirano v praktične papirnate vrečke, ki so lahke in enostavne za uporabo, saj vsebina  ostane sveža dolgo časa in vedno boste dobili natanko pravo dozo.

Nagrajen izdelek.

 

Opis

Pomanjkanje gibanja in prehrana z malo vlaknin lahko upočasni prebavo. Počutimo se napihnjeno in utrujeno. PACK cleansing s svežimi vlakninami in kalcijem spodbuja naravno delovanje encimov in izboljša metabolizem.

Kalcij iz   baobab popkov v prahu in lanena moka spodbujajo naravno delovanje prebavnih encimov. Riboflavin, niacin in biotin iz ajdovih kalčkov v prahu imajo osrednjo vlogo pri vzdrževanju zdrave sluznice črevesja.
Psyllium v prahu podpira naravno funkcijo prebavnega sistema in regulacijo ravni maščob v krvi. Druge aktivne sestavine so med drugim še probiotične bakterije, mango, papaja, seme komarčka, jabolčna vlakna in acerola.

Navodila za uporabo:
Vsebino ene vrečke razredčite z vsaj 250 ml vode  in pijte pred obrokom. Za kremasto tekočino brez grudic priporočamo uporabo RINGANA šejkerja s kroglico. Nato popijte še en kozarec vode (vsaj 250 ml). Na začetku, oz.obdobju prilagajanja, svetujemo 1/3 do 1/2 vsebine vrečke dnevno in nato količino počasi povečujete do dnevnega odmerka. Zelo je pomembno, da zagotovite zadosten vnos tekočine. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

V škatli je 26 dnevnih pakiranj

label codecheck

OPOZORILO:

RINGANA PACK cleansing ni zdravilo in ne sme nadomestiti zdravniško posvetovanje. Ni namenjeno zdravljenju ali zdravljenju bolezni.
Če jemljete zdravila po nasvetu zdravnika, imate zdravstvene težave ali ste noseči, se pred jemanjem posvetujte s svojim zdravnikom.
Če imate alergijo na hrano ali intoleranco, upoštevajte seznam sestavin izdelka.
Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav življenjski slog. Izdelek je treba hraniti na suhem pri temperaturi do 25 ° C.
Ni namenjeno otrokom.

 

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X