RINGANA Šport boost

Izotonični napitek z ogljikovimi hidrati, elektroliti ( morska sol, kokos v prahu) , aktivnimi sestavinami ( glukoza, izomaltuloza, limonin in ananasov sok v prahu), s kreatinom, ki in razvejano verigo veganskih aminokislin BCAA, predstavlja hitro dostopne energije za športne dejavnosti.  Oskrbi telo z vsem, kar potrebuje pred, med in po vadbi.

Pri vsaki  seriji se preverja prisotnost nedovoljenih poživil, anaboličnih steroidov in spodbujevalcev v  vodilnih laboratorijih za analizo prehranskih dopolnil.

Nagrajen izdelek.

 

Category:

Description

Ne glede na to, ali trenirate ali tekmujete, je za doseganje najvišje učinkovitosti bistvenega pomena zaloga hranljivih snovi. RINGANA SPORT  boost polni prazne rezerve energije s popolno kombinacijo ogljikovih hidratov, aminokislin in elektrolitov pomaga ohranjati vzdržljivost med daljšimi treningi in izboljša absorpcijo vode med telesno aktivnostjo. Morska sol in kokos v prahu nadomestita med športom izgubljene  elektrolite. Vitamin C in železo zmanjšujeta utrujenost in izčrpanost. Poleg tega vitamin C izboljšuje absorpcijo železa, ki je sestavni del rdečih krvnih celic in je potreben za tvorbo krvi in ​​transport kisika. Ekstrakt korenine in listov ašvagande spodbuja vzdrževanje telesne in duševne sposobnosti v primeru prekomerne napetosti in izgube koncentracije. Kreatin pa zagotavlja mišicam potrebno energijo.

Vsebino vrečke zmešajte s 600 ml vode v kvalitetnem bidonu.

V škatli  je 14 vrečk á 50 g

Vrečke so praktične in lahke, vsebina pa ostane sveža dolgo časa in vedno boste dobili točno pravo dozo.

label codechecklabel kölner liste

Povpraševanje