Šport boost

Izotonični napitek z ogljikovimi hidrati, elektroliti ( morska sol, kokos v prahu) , aktivnimi sestavinami ( glukoza, izomaltuloza, limonin in ananasov sok v prahu), s kreatinom, ki in razvejano verigo veganskih aminokislin BCAA, predstavlja hitro dostopne energije za športne dejavnosti.  Oskrbi telo z vsem, kar potrebuje pred, med in po vadbi.

Pri vsaki  seriji se preverja prisotnost nedovoljenih poživil, anaboličnih steroidov in spodbujevalcev v  vodilnih laboratorijih za analizo prehranskih dopolnil.

Nagrajen izdelek.

 

 

 

 

Opis

 Ne glede na to, ali trenirate ali tekmujete, je za doseganje najvišje učinkovitosti bistvenega pomena zaloga hranljivih snovi. RINGANA SPORT  boost polni prazne rezerve energije s popolno kombinacijo ogljikovih hidratov, aminokislin in elektrolitov pomaga ohranjati vzdržljivost med daljšimi treningi in izboljša absorpcijo vode med telesno aktivnostjo. Morska sol in kokos v prahu nadomestita med športom izgubljene  elektrolite. Vitamin C in železo zmanjšujeta utrujenost in izčrpanost. Poleg tega vitamin C izboljšuje absorpcijo železa, ki je sestavni del rdečih krvnih celic in je potreben za tvorbo krvi in ​​transport kisika. Ekstrakt korenine in listov ašvagande spodbuja vzdrževanje telesne in duševne sposobnosti v primeru prekomerne napetosti in izgube koncentracije. Kreatin pa zagotavlja mišicam potrebno energijo.

Vsebino vrečke zmešajte s 600 ml vode v kvalitetnem bidonu.

V škatli  je 14 vrečk á 50 g

Vrečke so praktične in lahke, vsebina pa ostane sveža dolgo časa in vedno boste dobili točno pravo dozo.

label codechecklabel kölner liste

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X