RINGANA PACK balancing

PACK balancing ali po domače *skleda zelenjave* je idealen napitek za vzpostavitev kislinsko bazičnega ravnovesje v našem telesu in spodbuja delovanje metabolizma.

Rastlinska prehrana z vsemi svojimi čudovitimi snovmi je eden najpomembnejših stebrov zdravega načina življenja. Je mešanica dragocenih vitaminov, mineralov, hranilnih snovi in sekundarnih rastlinskih snovi, ki so združene v priročne vrečke.

Prednosti vrečk: so lahke, vsebina ostane sveža dolgo časa in vedno boste dobili točno pravo dozo.

To je nagrajen proizvod

Opis

PACK balancing dragoceno prispeva h kislinsko bazičnemu ravnovesju in nasploh našemu energijskemu metabolizmu.  Cink iz ajdovih kalčkov podpira naravno kislinsko-alkalno ravnovesje. Vitamini B1, B2, B6 in B12 delujejo z manganom, bakrom in biotinom, kot pravi boost za metabolizem. Črni poper podpira delovanje jeter s spodbujanjem krvnega obtoka. Druge izbrane aktivne snovi so še folat, kopriva v prahu, sok pšenične trave v prahu, spirulina in klorela alga v prahu, peteršiljevi listi v prahu, lucerna v prahu, korenje v prahu, paradižnikovo sadje v prahu, vitamin K2 iz Bacillus subtilis natto.

Vsebino ene vrečke razredčite z vodo po okusu in popijte enkrat na dan. Če uporabite toplo vodo in RINGANA stekleničko s kroglico, ga spremenite v kremasto hitro zelenjavno juhico. Iz izkušenj uporabnikov je največji učinek, če se napitek zaužije med 16h in 17h.

Vsebina: 26 dnevnih odmerkov x 10g

OPOZORILO:

RINGANA balancing ni zdravilo in ne sme nadomestiti zdravniško posvetovanje. Ni namenjeno zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete zdravila po nasvetu zdravnika, imate zdravstvene težave ali ste noseči, se pred jemanjem posvetujte s svojim zdravnikom. Če imate alergijo na hrano ali intoleranco, upoštevajte seznam sestavin izdelka.
Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo, raznoliko prehrano in zdrav življenjski slog. Izdelek hranite na suhem, pri temperaturi do 25 ° C . Ni namenjen otrokom. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. Posameznih vrečk se ne sme posredovati tretjim osebam.

label codecheck

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X