RINGANA ŠPORT flaška z blenderjem

Flaška za vodo in šejker v enem! 

Naša nova flaška za šport in prosti čas je hkrati lahka, robustna in neškodljiva našemu zdravju in okolju.                                                                                      Patentirani BlenderBall®  pa omogoča inovativno tehniko mešanja, ki temelji na načinu delovanja kroglice in zagotavlja ne samo tekočino brez grudic, ampak tudi, da so dragocene sestavine popolnoma raztopljene in premešane.

Opis

RINGANA flaška je iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla 18/8 in je odlična alternativa steklenicam iz plastike in aluminija. Poleg vsega je 100 % brez atimona (Sb), DEHA, DEHP, PVC in ftalatov. Je izjemno trpežna, saj se njena življenjska doba ocenjuje na 110 let ter je zahvaljujoč notranji prevleki še zelo higienska.

Patentirani BlenderBall®  omogoča inovativno tehniko mešanja, ki temelji na načinu delovanja kroglice in zagotavlja ne samo tekočino brez grudic, ampak tudi, da so dragocene sestavine popolnoma raztopljene in premešane.

Napolnite steklenico s 600 ml vode, dodajte BlenderBall® in eno 50 g vrečko  RINGANA SPORT boost ter  pretresite. V trenutku boste dobili odlično zmešano izotonično športno pijačo.   

Idealna za šport in prosti čas, ker je hkrati lahka, robustna ter neškodljiva našemu zdravju in okolju.   

Vsi deli RINGANA SPORT BlenderBottle® so primerni za pomivalni stroj – v zgornjem delu pomivalnega stroja – do max. 60 ° C.                                              BlenderBall® lahko vstavite v notranjo košarico, sicer namenjeno za jedilni pribor.

do 820 ml

 

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X