RINGANA ŠPORT flaška z blenderjem

Flaška za vodo in šejker v enem! 

Naša nova flaška za šport in prosti čas je hkrati lahka, robustna in neškodljiva našemu zdravju in okolju.                                                                                      Patentirani BlenderBall®  pa omogoča inovativno tehniko mešanja, ki temelji na načinu delovanja kroglice in zagotavlja ne samo tekočino brez grudic, ampak tudi, da so dragocene sestavine popolnoma raztopljene in premešane.

Category:

Description

RINGANA flaška je iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla 18/8 in je odlična alternativa steklenicam iz plastike in aluminija. Poleg vsega je 100 % brez atimona (Sb), DEHA, DEHP, PVC in ftalatov. Je izjemno trpežna, saj se njena življenjska doba ocenjuje na 110 let ter je zahvaljujoč notranji prevleki še zelo higienska.

Patentirani BlenderBall®  omogoča inovativno tehniko mešanja, ki temelji na načinu delovanja kroglice in zagotavlja ne samo tekočino brez grudic, ampak tudi, da so dragocene sestavine popolnoma raztopljene in premešane.

Napolnite steklenico s 600 ml vode, dodajte BlenderBall® in eno 50 g vrečko  RINGANA SPORT boost ter  pretresite. V trenutku boste dobili odlično zmešano izotonično športno pijačo.   

Idealna za šport in prosti čas, ker je hkrati lahka, robustna ter neškodljiva našemu zdravju in okolju.   

Vsi deli RINGANA SPORT BlenderBottle® so primerni za pomivalni stroj – v zgornjem delu pomivalnega stroja – do max. 60 ° C.                                              BlenderBall® lahko vstavite v notranjo košarico, sicer namenjeno za jedilni pribor.

do 820 ml

Povpraševanje