Top

RINGANA CAPS move

Sklepi v človeškem telesu delujejo kot tečaji – za ohranitev svojih funkcij jih je treba negovati in zaščititi. Zato je bistvena ustrezna oskrba hranil v celotnem mišično-skeletnem sistemu.  Posebna formulacija CAPS move pomaga ohranjati mobilnost in vam prinaša več lahkotnosti v vsakdanjem življenju. Za svobodo gibanja.

Nagrajen izdelek.

Opis

Posebna formulacija giba CAPS pomaga ohranjati mobilnost in vam prinaša več lahkotnosti v vsakdanjem življenju.

Kurkuma izvleček v sojinem lecitinu podpira prekrvavitev in je 29-krat boljši in učinkovitejši od običajnega kurkumovega ekstrakta. Kalcij iz alg v prahu podpira delovanje kosti in mišic, pomaga pri prenašanju signalov med živčnimi celicami in je pomemben za delitev celic in specializacijo celic.

PRIPOROČILO ZA UPORABO

6 kapsul na dan, najbolje med obroki z malo vode (negazirane).

90 kapsul v embalaži iz okolju prijazne pločevinke.

POMEMBNA INFORMACIJA

Navedeni priporočeni dnevni odmerek se ne sme preseči. Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek je namenjen odraslim in ga je treba hraniti izven dosega majhnih otrok.

RINGANA CAPS ni zdravilo in ni namenjeno nadomeščanju posvetovanja z zdravnikom. Niso namenjena zdravljenju ali zdravljenju bolezni. Če jemljete predpisana zdravila, imate zdravstvene težave ali dojite ali ste noseči, se pred jemanjem RINGANA CAPS posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek je suh in ga ne smete shranjevati nad 25 ° C. CAPS se ne sme posredovati drugim. Zaradi posebnih lastnosti nekaterih sestavin lahko pride do razbarvanja RINGANA CAPS.

Pri vsaki  seriji se preverja prisotnost nedovoljenih poživil, anaboličnih steroidov in spodbujevalcev v  vodilnih laboratorijih za analizo prehranskih dopolnil.

label codechecklabel kölner liste

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X