Top

RINGANA Fresh Krema rich za suho kožo

Oblikovana za suho, dehidrirano kožo s pogosto napetostjo po čiščenju, z videzom finih por, ki je nežna in nagnjena k staranju. Bogata naravna olja negujejo in krepijo zahtevno suho kožo, rastlinski koktajl različnih izvlečkov pa ima antioksidativni učinek in spodbuja utrujene celice.

Certificiran kot naravni in organski izdelek za nego kože v skladu s standardom Eco Cert COSMOS za naravno kozmetiko.

Opis

Oblikovana za suho, dehidrirano kožo s pogosto napetostjo po čiščenju, z videzom finih por, ki je nežna in nagnjena k staranju.

Olje oreščka makadamije, kokosovo olje in olje grozdnih semen negujejo in krepijo zahtevno suho kožo, olje tamanu pa pomaga pri regeneraciji celic. Rastlinski koktajl izvlečka iz borovnice, olje morske ogrščice in olja rožmarina ima antioksidativni učinek in spodbuja utrujene celice.

V stekleni vračljivi embalaži in higiensko dozirno črpalko, brez stika z zrakom.

Zjutraj in zvečer kot zadnji korak nege nanesite majhno količino kreme na obraz, vrat in dekolte ter nežno masirajte, dokler koža ne absorbira vse kreme.

Privoščite pa si tudi regeneracijsko masko. Obogatite kremo s FRESH serumom proti gubicam in FRESH ADDS effect ter masko nanesite na obraz in pustite delovati 10 minut. Nato odstranite odvečno količino.

Določite si vaš tip kože z RINGANA vprašalnikom

50 ml

label cosmeticanalysislabel organic cosmeticlabel codecheck

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link