Fresh Olje za zobe

RINGANA  ponuja FRESH  zobno olje, ki ne samo, da veže  bakterije v ustni votlini, ampak tudi nadomešča zobno pasto. Predstavlja ustno nego brez pene, brez nano plastike in brez fluoridov. Pravi jutranji DETOX  ustne votline in celega telesa. Gandusha, kot žvrkljanje olja ali oil pulling imenujejo v ajurvedi, preprosto a zelo učinkovito pomaga razstrupitvi organizma in s tem k boljši splošni  odpornosti. 

Zdaj z novima sestavinama, manuko oljem in bisabolol iz drevesa kandeje, ki delujeta protibakterijsko in protivnetno ter imata regenerativni učinek.

Klinična raziskava je pokazala, da z redno uporabo Ringana zobnega olja  lahko zmanjšamo plak za 60,9% in vnetje dlesni za 55,7%.

Certificiran kot naravni in organski izdelek za nego kože v skladu s standardom Eco Cert COSMOS za naravno kozmetiko.

Opis

RINGANA olje za umivanje zob namesto paste je pravi DETOX za celotno ustno votlino. 

Žvrkljanje olja pa je upravičeno na zmagovitem pohodu. Blaga in mikro fina zrnca iz kremenčevega peska nežno čistijo in ne poškodujejo sklenine. Visokokakovostni izvleček kurkume varuje pred zobno gnilobo in boleznimi dlesni.  Sezamovo olje, olje poprove mete,  olje zvezdnega janeža, olje evkaliptusa, limonino olje in olje klinčkov pa spodbujajo dobro ustno floro ter  zagotavljajo svež dah in imajo tudi učinek razstrupljanja.

NOVI SESTAVINI:

Olje manuka in bisabolol iz drevesa kandeje delujeta protibakterijsko in protivnetno ter imata regenerativni učinek.

Navodilo za uporabo:

Embalažo dobro pretresite in žvrkljajte čajno žličko zobnega olja min 30 sek do največ  20 minut. Z jezikom razmažite zobno olje okoli ustne votline in ga potiskajte skozi reže med zobmi. Nato nežno očistite zobe in jezik z vlažno zobno ščetko. BREZ  ZOBNE PASTE. Nato izpljunite odvečno olje in sperite usta z vodo.

Klinična študija je dokazala, da v primerjavi z običajnimi zobnimi pastami FRESH zobno olje lahko zmanjša plak za 60,9% in vnetje dlesni za 55,7%.

125 ml

Priporočilo:

Za popolno simbiozo zobne nege priporočamo, da jutro začnete z žvrkljanjem FRESH zobnega olja ( gandusha ali oil pulling) in nato zobe očistite s FRESH zobnim balzamom.

BREZ zobne paste!

THIS IS AN AWARD-WINNING PRODUCT

 

label cosmeticanalysis label organic cosmetic

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X