Top

RINGANA Intimna pena FRESH stay fresh

Nežna intimna pena FRESH stay fresh s popolnoma naravnimi sestavinami spreminja navaden toaletni papir v Fresh vlažen toaletni papir.  Skrbno izbrana kombinacija sestavin hidrira, ohlaja in pomirja draženje. Rahlo kisla formulacija (pH 4,5-5)  poskrbi za popolnoma uravnoteženo nego genitalnega področja.                                                                                                                          FRESH stay fresh je okolju prijazna alternativa toaletnemu papirju in čistilnim robčkom. Poslovimo se torej od suhega papirja, ki ne zagotavlja 100% čistoče. Pa tudi od popularnih vlažilnih čistilnih robčkov, ki pogosto vsebujejo sintetične sestavine in parfume, ki pogosto niso primerni  za to občutljivo intimno področje.

Certificiran kot naravni in organski izdelek za nego kože v skladu s standardom Eco Cert COSMOS za naravno kozmetiko.

Opis

Nežna čistilna intimna pena FRESH stay fresh s popolnoma naravnimi sestavinami spreminja navaden toaletni papir v Fresh vlažen toaletni papir.  Skrbno izbrana kombinacija sestavin hidrira, ohlaja in pomirja draženje. Rahlo kisla formulacija (pH 4,5-5)  poskrbi za popolnoma uravnoteženo nego genitalnega področja. Ectoin ščiti celice in veže vodo ter tako tvori zaščitni sloj vlage, ki naredi genitalno področje manj občutljivo. Prebiotski inulin zagotavlja prehrano za “dobre kožne bakterije” in spodbuja uravnoteženo kožno floro. Snovi iz mlečnokislinskih bakterij so idealne za kislino v genitalnem področju in pomirjajo kožo. Ekstrakti iz globularije (navadne mračice) in češnjevega ekstrakta pa dodatno pomirjajo občutljivo in razdraženo kožo.

FRESH stay fresh je v črpalki. 1–2 potiska popolnoma zadostujeta. Peno nanesite na suh toaletni papir in ga uporabite za končno čiščenje in nego. Intimne pene ni potrebno izpirati. Izdelek je primeren za uporabo doma, idealen paje kot sopotnik na raznih  potovanjih.

FRESH stay fresh je okolju prijazna alternativa toaletnemu papirju in čistilnim robčkom. Poslovimo se torej od suhega papirja, ki ne zagotavlja 100% čistoče. Pa tudi od popularnih vlažilnih čistilnih robčkov, ki pogosto vsebujejo sintetične sestavine in parfume, ki pogosto niso primerni  za to občutljivo intimno področje. Poleg tega pa večina od njih ni popolnoma razgradljivih in tudi zamašijo kanalizacijske sisteme.

50 ml

label cosmeticanalysislabel ecocert naturkosmetik

 

Povpraševanje

  Ostanimo povezani
  Kakšen tip kože imate?
  Želite preveriti kakšen tip kože imate?
  Prijavite se na naš seznam za obveščanje.
  PRIJAVA
  Poskusite, odjavite se lahko kadarkoli.
  close-link
  To niso uradne spletne strani podjetja RINGANA GmbH, Avstrija!
  X