RINGANA Fresh nega po sončenju z aktivatorjem porjavitve

Zagotavlja odlično oskrbo po sončenju in koži vrača prožnost. Razdraženo in rdečkasto kožo bogato nahrani, umiri in spremeni v zlato rjav ten. Ima nežno kokosovo dišavo in se hitro vpije, kar daje koži prijeten občutek.  Kremo lahko uporabljate celo leto kot nežno mleko za telo, ki vam daje pridih barve – za razliko od porjavelosti, ki jo dobite od sonca ali v solariju, pri tem ne boste tvegali gub.

Preverjene in ocenjene sestavine.

Description

Zagotavlja odlično oskrbo po sončenju in koži vrača prožnost. Razdraženo in rdečkasto kožo bogato nahrani, umiri in spremeni v zlato rjav ten. Ima nežno kokosovo dišavo in se hitro vpije, kar daje koži prijeten občutek.  Kremo lahko uporabljate celo leto kot nežno mleko za telo, ki vam daje pridih barve – za razliko od porjavelosti ob sončenje ali v solariju in pri tem ne boste tvegali gub.

Izvleček šentjanževke in aloe vera pomirjata in negujeta kožo, ki je bila izpostavljena soncu. Ectoin uravnava ravnovesje vlage. Eritruloza, snov, podobna sladkorju, zagotavlja rahlo porjavelost. Olje morske ogrce ima protivnetni, celično obnavljajoč in antioksidativni učinek.

Kremo enakomerno nanesite po sončenju. Nežen ten postane viden po približno štirih dneh uporabe. Če kreme ne uporabljate dnevno, bo ten čez  nekaj dni  zaradi naravne obnove kože zbledel.

Več  informacij -> 

125 ml

label cosmeticanalysislabel codecheck

 

Povpraševanje