RINGANA Fresh ADDS Repair

FRESH ADDS Repair predstavlja specialno nego in je idealni pomočnik za razdraženo kožo, ki je zaradi hormonskih nihanj, nezdrave prehrane ali pomanjkanja gibanja izčrpana. Naravne sestavine delujejo pomirjevalno in protivnetno ter regenerirajo kožo obraza. Odpravlja nečistoče kože in rdečico in uravnava lastno proizvodnjo sebuma v koži.

Preverjene in ocenjene sestavine.

Description

FRESH ADDS Repair predstavlja specialno nego in je idealni pomočnik za razdraženo kožo, ki je zaradi hormonskih nihanj, nezdrave prehrane ali pomanjkanja gibanja izčrpana. Posledica so nečista koža in rdečica.

Negovalna emulzija ADDS Repair vsebuje protivnetne in čistilne sestavine, ki imajo uravnotežujoč učinek in uravnavajo lastno proizvodnjo sebuma v koži. Zelo antioksidantni bioflavonoid zmanjšuje vnetne procese v koži. Visoko učinkovit vitamin B6 uravnava nastajanje sebuma in pomirja kožo, derivat vitamina C pa se bori z nečistočami. Tudi ostale naravne sestavine delujejo pomirjevalno in protivnetno ter regenerirajo kožo obraza.

Mix & mach. Na dlani zmešaj 2 potiska FRESH hydro seruma ali FRESH anti wrinkle serum z enim potiskom FRESH ADDS in nanesi na obraz.

15 ml

label cosmeticanalysislabel codecheck

Povpraševanje