Top
Lea Omersa

COACHING

Z naravo se učimo.
Vizija in

poslanstvo

Telesu je potrebno vedno prisluhniti, saj je le to edini pravi oddajnik, ki nam sporoča odraz našega psihičnega in čustvenega stanja. Telo oddaja različne signale, ki jih ne smemo zanemariti, temveč jim prisluhniti in se na njih odzvati. Se je pa težko odzvati, če nas okolje pri tem ne podpira.

Telo je povezano z okoljem. Če telo in okolje nista v ravnovesju je utopično pričakovati, da bomo našli rešitve za naše težave. Ob samem zavedanju, da težave so, je čas, da se na njih odzovemo in se zavestno odločimo za spremembo. Prvi korak do tega pa je naša globoka ljubezen do sebe. Sebe moramo vedno postavljati na prvo mesto, z ljubeznijo pa moramo vlagati vase, nase in zase. Na tej točki pa vam lahko povem, da sem za vašo pomoč na voljo, ker spoštujem svoje telo in ga imam skrbno rada. Tudi sama sem se v preteklosti morala zavestno postaviti na prvo mesto. Ta odločitev in spoštovanje sebe me je popeljalo iz začaranega kroga alergij in me vrnilo k ljubeči čuječnosti in radosti do telesa.
Sama se odločam, kaj je zame dobro in že ta zmožnost je zame največji lek življenja. Moj najboljši prijatelj in moj največji zaveznik je moje telo.

Tukaj sem in vam ponujam svojo roko, da bomo lahko skupaj razvili presojo izbire prave rešitve za vas.
Kako vam

LAHKO POMAGAM?

Čutite izpraznjenost na čustvenem nivoju?
Čutite izpraznjenost na telesnem nivoju?
Čutite izpraznjenost na mentalnem nivoju?
Ali se vam pojavljajo alergije in izpuščaji?

Ali vam primanjkuje esencialnih elementov telesa?
Ali vam primanjkuje ljubeznivih dejanj?
Ali imate pomanjkanje lepih misli?
Ali ne čutite dovolj podporega okolja?

Stopite v

KONTAKT Z MANO

Kontaktirajte me, pomagam vam razviti čuječ odnos do svojega telesa.

Če želite spoznati kaj resnično potrebuje vaše telo stopite v stik z mano saj bomo na skupni poti razvili vašo optimalno presojo in izbiro.

    © 2021 Vse pravice pridržane.