Top
Lea Omersa

UČINKOVIT COACHING INTUICIJE

Izkoristimo svoj potencial.
Uporaba tehnik

POVEZOVANJA Z INTUICIJO

Andrej je na 15 minutnem uvodnem demo srečanju želel pogledati omejujoče prepričanje na temo financ, ki ga zadržujejo pred večjim poslovnim uspehom. Naučil se je uporabljati eno od tehnik povezovanja z intuicijo. Zdaj jo lahko s preprostimi in učinkovitimi orodji prikliče kadarkoli potrebuje nasvet pred kakršnokoli odločitvijo.

Andrejeva izkušnja

ANDREJEV ODZIV GLEDE INTUICIJE

"... Spoznal sem, kako se ozreti in poglobiti v svoj JAZ, kako prisluhniti samemu sebi. Zanimivo je, da so ta spoznanja popolnoma komplementarna s tistimi, ki sem jih pridobil z Louise Hay in malo četico učiteljev, gurujev."

Brezplačno

Uvodno svetovanje

Odpiram brezplačne uvodne demo sessione intuitivnega coachinga, ki vam pomaga pri različnih življenjskih področjih! Skupaj lahko ugotovimo, kje se nahajajo blokade in odpori ter jih odpravimo. Če želite spremeniti način življenja v bolj zdrav, pozitiven in srečen, vam lahko pomagam pri uresničevanju skritih želja.

  • Prejeli boste vpogled v svoje blokade in dileme.
  • Za 15 minut se vam bo posvetila certificirana Intuitive coachinja, ki na pragu srebrnih let še vedno uspešno živi aktivno in zdravo življenje, teče maratone in živi vsak dan na polno.
  • Skupaj se bomo podali na pot sprememb.
  • Vse to povsem brezplačno.
  • Svetovanja potekajo on-line, torej iz udobja domačega kavča ali počitniške hišice.
Certifikat

Intuitive Life Coach

Kot Intuitive Life Coach bi rada to znanje delila z vami. Vam pomagala pri ozaveščanju vaših omejitvenih prepričanj, ki ovirajo vašo rast in priložnosti na področjih, ki ne delujejo tako kot bi si vi to želeli.

Vizija in

poslanstvo

Star pregovor pravi, da ne bomo imeli kje živeti, če ne bomo poskrbeli za svoje telo. Zato je pomembno, da mu znamo prisluhniti in ga podpreti. Vendar pa sta včasih skrb za uravnoteženo prehrano in pravo razmerje med počitkom in delom premalo za naše dobro počutje. Včasih enostavno obtičimo v situacijah, ki jih sami ne znamo preseči. Vrtimo se v začaranem krogu odločitev, ki slabo vplivajo na naše fizično in duševno ravnovesje.

Sama sem se pogosto spraševala, zakaj se mi nekateri neželeni vzorci izbire ponavljajo, čeprav moj um vedno ustvarja iluzijo prave izbire. Vse dokler se mi niso poti prepletle z Intuition Wisdom Institute iz Avstralije. In tako sem se podala na izjemno pot raziskovanja same sebe, mojega pravega jaza.

S preprostimi a učinkovitimi tehnikami sem med izobraževanjem našla svoje omejujoče vzorce in prepričanja, ki so me vse prevečkrat vodili v odločitve, ki si jih pravzaprav nisem želela. Moje izbire so postale eno z mojim resničnim jazom in pometla sem s slabo vestjo pri odločitvah, kjer so me vse prevečkrat vodila pričakovanja okolice ali najbližjih.

Kako vam

LAHKO POMAGAM?

Čutite izpraznjenost na čustvenem nivoju?
Čutite izpraznjenost na telesnem nivoju?
Čutite izpraznjenost na mentalnem nivoju?
Ali se vam pojavljajo alergije in izpuščaji?

Ali vam primanjkuje esencialnih elementov telesa?
Ali vam primanjkuje ljubeznivih dejanj?
Ali imate pomanjkanje lepih misli?
Ali ne čutite dovolj podporega okolja?

Andrej Barle

“Lea Omersa je že sama po sebi izredno zanimiva oseba. Prava borka. Navdihujoča športnica. Vzornica v marsikaterem pogledu. In ko mi je ponudila trening oz. izobraževanje Intuicije, sem bil seveda v trenutku popolnoma navdušen. Do sedaj sva imela le nekaj treningov / seans, pa sem doživel že marsikaj zanimivega. Spoznal sem, kako se ozreti in poglobiti v svoj JAZ, kako prisluhniti samemu sebi. Zanimivo je, da so ta spoznanja popolnoma komplementarna s tistimi, ki sem jih pridobil z Louise Hay in malo četico učiteljev, gurujev. Vsi govorijo o tem, da si moramo svoje življenjske cilje zapisati, kako naj jih določimo itd. No, pri Lei sem dobil še bolj globok vidik o tem. Verjamem, da bodo cilji določeni s temi metodami zares zasijali in dobili pravo moč. Srčna hvala Lea. Se resnično veselim in nestrpno pričakujem prihodnja srečanja. Kar sem napisal, drži 101%.”

Cari Fayers
“I have benefited greatly from my sessions with Lea. We looked at several areas of life during my sessions with her and I can honestly say that she has such a gift for tuning in on exactly what I needed to work on at those times. I connected with the messages she was able to give me and felt some major shifts in those areas of life. I felt uncertain about some very important things in my life and could feel the resistance and blocks in my way. Lea was able to locate them precisely and helped me to heal in a way that enables me to feel positive and able to start a major change in my life. I am very grateful to Lea for all the help she has given me. I would highly recommend her if you are feeling that you would like to clear blocks in your life. It will be the start of a wonderful journey for each and every one of you!”
Stopite v

KONTAKT Z MANO

Kontaktirajte me, pomagam vam razviti čuječ odnos do svojega telesa.

Če želite spoznati kaj resnično potrebuje vaše telo stopite v stik z mano saj bomo na skupni poti razvili vašo optimalno presojo in izbiro.

    © 2021 Vse pravice pridržane.

    Lea Omersa je partner RINGANA GmbH, Avstrija!