O MENI

Lea Omersa

LEA OMERSA

RINGANA partner

Poznate koga, ki je v kroničnem stresu in brez energije?

Ali pa ste mogoče včeraj prav vi prišli domov kot izžeta cunja in bi se najraje potopili v objem fotelja, pa so vaš že na dvorišču pričakali otroci z dobro znanim Spet zamujaš! Ter ste se samo zasukali in jih odpeljali na popoldanski trening ali pa v glasbeno šolo.

Ste morda prav zdaj sredi priprav na vaš največji športni podvig tega leta, pa še vedno iščete prave male pomočnike za velike osebne uspehe?

Mogoče pa ste pravkar preboleli hudo bolezen in se nikakor ne morete psihično in fizično pobrati?

Vsi si vsakodnevno postavljamo vprašanje, kako oskrbeti naše telo s potrebno energijo. Tudi jaz, seveda. Na pragu tretjega življenjskega obdobja so taki izzivi zahtevnejši kot kdaj koli prej.Kot aktivna rekreativna športnica, uspešna podjetnica in babica štirim palčkom malčkom, sem našla svojo idealno rešitev.

To je RINGANA.

mms_img4997042365644945323 (002)

PREDSTAVITEV RINGANA IZDELKOV

Sveža kozmetika, prehranska dopolnila, sveži napitki in izdelki za šport

So fresh.

RINGANA

RINGANA uspešna poslovna zgodba se je začela pred 22.leti, ko je lastnik Andreas Wilfinger s skupino strokovnjakov razvil zobno olje namesto zobne paste. Narava namesto kemije in holistični pristop večtisočletnih znanj ajurvede, TKM in alpskega zeliščarstva v kombinaciji z visoko tehnološko razvito proizvodnjo. V postopku predelave, se sestavinam odvzame voda, s posebnimi postopki pa se ohranijo živi encimi, ki nato 100% delujejo naprej v našem telesu.

Tretji temeljni kamen RINGANA filozofije je doslednost,  ki se npr. kaže v uporabi naravnih tiskarskih barv in biorazgradljivi plastični embalaži.

Ringana redno sodeluje tudi pri različnih humanitarnih projektih in ne samo kot popularne božične dobrodelnosti. Je tudi dobitnik različnih priznanj za poslovno odličnost, izdelki za nego obraza in telesa pa imajo ECOCERT certifikat.

RINGANA ponuja tudi sveža prehranska dopolnila za vsakodnevno podporo organizmu pri izboljšanju imunskega sistema, uravnava kislo bazično ravnovesje v telesu in zagotavlja dobro prebavno počutje.

Za posebne, individualne potrebe  poskrbijo koncentrirane rastlinske kombinacije v obliki kapsul. Za spominske spodrsljaje, težave v meno in andropavzi, za večjo gibljivost in še in še.

Meni je RINGANA športni trojček prvi odprl vrata v svet svežih RINGANA proizvodov.            Kapsule Push mi aktivirajo energijske rezerve pred maratonom, BOOST izotonični napitek me oskrbi z energijo med tekom, Energy napitek pa poskrbi za popolno regeneracijo.

Poskusite in se prepričajte sami.

 

So fresh.

RINGANA Partner Lea Omersa

Pošljite povpraševanje

Please enter your name.
Please enter a message.

Osebna izkaznica podjetja:
Lea Omersa s.p. Poslovno svetovanje
Partizanska cesta 10j
4000 Kranj
Matična številka: 3642542000
Davčna številka: SI96027975