RINGANA matcha čaj

Kraljevi RINGANA matcha čaj prihaja izključno iz ekološkega kmetovanja in se pridobiva iz najdragocenejših delov matcha listov. Ta zelena pijača je nežna spremljevalka, ki  nas pomaga približati ritmom narave. Poskusite si pripraviti matcha latte z (veganskim) mlekom, ščepcem vanilijevega praška in ščepcem agavinega sirupa – okusna alternativa kavi!

V  RINGANA  šejker stresite ½ čajne žličke matcha, dodajte 80 – 100 ml hladne vode, dobro pretresite in nato po želji dolijte vročo vodo, ohlajeno na 80 ° C.

Nagrajen izdelek.

Category:

Description

Kraljevi zeleni čaj je ena najstarejših vrst čaja na Japonskem. RINGANA  matcha čaj prihaja izključno iz ekološkega kmetovanja na japonskem otoku Kyushu in se pridobiva iz najdragocenejših delov matcha listov. Nabrani čajni listi se obdelujejo ultra nežno, da ohranijo svoje dragocene snovi. Sušenje po spravilu poteka na zraku, nato mu sledi mletje v granitnih mlinskih kamnih, ki zagotavljajo najvišjo možno raven antioksidantov in aminokislin.  Čaj vsebuje različne naravne aminokisline, kot sta L-teanin in kofein. Polifenoli, kot je epigallocatechin galat, spodbujajo mladosten videz in zagotavljajo sijočo polt.

Za nekatere ima nekoliko nenavaden okus, vsekakor pa si zasluži, da mu namenimo priložnost, četudi ni ljubezen na prvo skodelico. Ker ko se navadiš na rahlo grenak, oreškast in nežno sladek okus, si ga boš želel piti spet in spet.

label codecheck

Povpraševanje